De Bloemenjungle

De Bloemenjungle

Workshops

Bloemenjungle

Kerst Workshop!

 

Onze vaste klantenkring van workshoppers weet het inmiddels: Onze workshops zijn super gezellig, super leerzaam, u krijgt waar voor uw geld en het is écht een uitje!

 

Wat gaan we maken?

Breng de kerst in huis! We gaan een schitterend groot kerststuk maken met subtiele verlichting. Op de volgende pagina vindt u de foto’s! U kunt zelf kiezen in welke kleur u het stuk wilt maken.

Kleurkeuze:

  • Rood
  • Brons/naturel
  • Zilver/wit

Materialen:

Alle materialen (vers en decoratie), instructie, koffie/ thee met iets lekkers en de gezelligheid van de instructeurs zijn inclusief. U hoeft geen gereedschap mee te nemen.

Kosten:

€ 49.99 per persoon.

Data:

Dinsdag 11 december, woensdag 12 december, donderdag 13 december,

Dinsdag 18 december, woensdag 19 december, donderdag 20 december.

’s-Avonds van 19.00 – 21.00. Aanvang vanaf 18.45.

Inschrijven:

Opgeven voor de workshop kan door een email te sturen naar info@bloemenjungle.nl of in de winkel.

Vergeet in de e-mail niet om te vermelden:

* Het aantal personen

* Welke datum

* Voorkeur van kleur

* Uw telefoonnummer

Als u in de winkel komt reserveren, dan ook graag een e-mail adres.

U ontvangt een mail terug met verdere toelichting. De reservering is pas definitief als de betaling is voldaan. U krijgt geen mail terug als de betaling is voldaan, geen nieuws is goed nieuws!

De inschrijving van de workshops gaat op volgorde van binnenkomst en vol = vol, dus als u verstandig bent wacht u niet te lang.

Ontzettend gezellig als u (weer) kunt komen!

                                                                                    Het Bloemenjungle workshop team.

…………………………………………………

Ieder seizoen organiseren wij een workshop die wordt aangepast aan het jaargetijde of feestdagen die er aan zitten te komen. Zodoende maken we iedere keer weer een ander fleurig meesterwerk! De workshops zijn meestal erg snel volgeboekt, dus aarzel niet te lang met opgeven als we een nieuwe workshop aankondigen want de reservering gaat op volgorde van binnenkomst.

Een workshop bij de Bloemenjungle is een echt uitje waar een gezellige sfeer, iets lekkers eten en drinken en aan het einde van de avond natuurlijk een prachtig bloemstuk mee naar huis nemen voorop staan! U moet thuis ergens mee binnen kunnen stappen waar u écht trots op kunt zijn!

Als wij een workshop geven vind u daarover alle informatie op onze website, facebook of in de winkel. Aanmelden kan in de winkel of via info@bloemenjungle.nl Voor meer informatie kunt u bellen naar 0180424546 of mailen naar info@bloemenjungle.nl.

Sluit