De Bloemenjungle

Mijn naam is Joeri van der Schans, eigenaar van de Bloemenjungle.

De Bloemenjungle is een bloemenwinkel met het formaat van een tuincentrum waar het nog draait om VERS! Geen stoeptegels, tuinhout, regenjassen etc. maar kersverse snijbloemen en (tuin) planten van de allerhoogste kwaliteit tegen de aller scherpste prijs. Dagelijks hebben wij verse aanvoer van de veiling, verser en van betere kwaliteit kan niet.

De ambachtelijkheid en de gezellige sfeer die in de winkel hangt zie je terug in onze handgemaakte boeketten, bloemstukjes en plantenbakjes. Ons Bloemenjungle team is er nog echt 1 van “vak-freaks”! Mensen die het nog écht leuk vinden wat ze aan het doen zijn. Of ze nu een schitterend boeket voor u maken, de winkel stylen of u helpen aan de kassa, plezier en vakmanschap staat bij ons boven alles en daar ben ik heel erg trots op!

Bij de Bloemenjungle staat klantvriendelijkheid boven alles en bij ons bent u nog écht de koning!

Bij ons komt niets kant en klaar uit de “fabriek”, alles wordt in eigen huis vervaardigd. Tevens zijn wij gespecialiseerd in trouwbloemen en afscheidsbloemen waarin wij u graag een persoonlijk advies geven. Ons team van gediplomeerde bloembinders kan echt alles maken wat u in gedachten heeft.

Ook voor de meest trendy woonaccessoires kunt u bij ons terecht. Onze inkopers struinen jaarrond heel Europa af om voor u de mooiste spulletjes op de kop te tikken. Altijd boven óp de trend en ook aan de portemonnee wordt gedacht.

U kunt ook gezellig iemand meenemen om te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje of broodje in ons Bloemenjungle Cafe. Koffie van Bacchi café, verse broodjes en ambachtelijke gebakjes. Zo wordt uw bezoek aan ons niet alleen een lust voor het oog!

Kom gezellig langs bij ons in de winkel om het vakmanschap en de gezelligheid te ervaren, onze Bloemenjungle toppers staan altijd voor u klaar!

Direct bestellen in de Bloemenjungle webwinkel

klik hieronder en bestel direct via onze webwinkel en reken veilig af middels iDeal!
[jr_instagram id="2"]
Scroll naar top